Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, va efectua vineri, 3 noiembrie 2023, o vizită oficialăîn municipiul Brașov.

Înaltul oficial se va afla la ora 10.00, la Comandamentul Brigăzii 2 „Sarmizegetusa” din Brașov, cu ocazia aniversării Zilei Vânătorilor de Munte de către Armata Română. La finalul vizitei Comandamentului, oficialul NATO va acorda declarații de presă jurnaliștilor prezenți.

Secretarul General Adjunct al NATO va vizita apoi Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” din Braşov, unde se va întâlni cu cadrele didactice și studenții. El va susține un scurt discurs și va răspunde la întrebărilor cadeților și studenților Universității Transilvania prezenți la eveniment.

Vizita va include și Departamentul Regional de Studii pentru Managementul Resurselor de Apărare (DRESMARA), unul dintre Centrele NATO de instruire și educație pentru parteneri. 

În cursul zilei, Mircea Geoană va avea un discurs în cadrul Rethink Summit, ce se va desfășura la Hotel Ana Sport, din Poiana Brașov. De asemenea, oficialul va avea o întâlnire cu oamenii de afaceri locali, organizată de Camera de Comerț și Industrie Brașov.

Informații suplimentare puteți obține la tel. 0729.729.510 (Silviu Sergiu) sau accesând Twitter, Facebook, Youtube și LinkedIn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *